ZEPTOLAB OFFICES
An office that inspires creativity and fun

ZEPTOLAB OFFICES

An office that inspires creativity and fun

An comprehensive interior design and décor renovation expands the spaces, optimizes the work areas and invites more natural light into the space. The main objective was to bring maximum functionality and practicality to these offices, located in the Mediapro Building in the 22@ neighborhood of Barcelona.

The project proposal is based on the need of the company to reconfigure its work area to create a layout incorporating open areas for daily work, small rooms for team meetings, a game room, a conference room with large capacity, and a kitchen-dining room.

Different colored carpeting was combined with flooring of various textures, all inspired by the company colors. For the open areas, the standard dropped ceiling was replaced by one made of wooden slats, in both natural and black. The meeting rooms were constructed around the central elevators and are separated from the hallways with wooden and glass walls.

In the reception area, a vertical garden covers the wall, creating a welcoming entrance to the office. Diffuse light brightens the hallways while stronger lighting illuminates the work areas.

Interior Design Decor Barcelona | The Room Studio

An comprehensive interior design and décor renovation expands the spaces, optimizes the work areas and invites more natural light into the space. The main objective was to bring maximum functionality and practicality to these offices, located in the Mediapro Building in the 22@ neighborhood of Barcelona.

The project proposal is based on the need of the company to reconfigure its work area to create a layout incorporating open areas for daily work, small rooms for team meetings, a game room, a conference room with large capacity, and a kitchen-dining room.

Different colored carpeting was combined with flooring of various textures, all inspired by the company colors. For the open areas, the standard dropped ceiling was replaced by one made of wooden slats, in both natural and black. The meeting rooms were constructed around the central elevators and are separated from the hallways with wooden and glass walls.

In the reception area, a vertical garden covers the wall, creating a welcoming entrance to the office. Diffuse light brightens the hallways while stronger lighting illuminates the work areas.

Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Decor | The Room Studio
A vertical garden hangs in reception, creating a nature-like atmosphere
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design | The Room Studio
The common areas complete the functional aspect of the project, incorporating into it the kitchen and the dining room
Interior Design Decor Barcelona | The Room Studio
Interior Design Decor | The Room Studio
Large, open areas are combined with small meeting rooms, creating more intimate areas without losing the airy feel of the space