Anglí Tríplex
An oasis of disconnection in the middle of Barcelona

Anglí Tríplex

An oasis of disconnection in the middle of Barcelona

Peace, serenity, warmth and balance are some of the adjectives that come to mind when we talk about the Anglí Project: a triplex penthouse in Barcelona of 480 m2 divided between interior and terraces and with 360 degree views over Barcelona that leave no one indifferent.

The Clients dreamed of a bright, peaceful and sensitive home, and our goal was to improve their expectations by creating an oasis in the middle of the city where harmony and balance could be breathed in all spaces. To achieve this, the day and night areas were very well sectored, but maintaining a visual communication between them.

An elegant and cozy project was designed with the use of natural materials such as wood, stone and pigmented surfaces. The chromatic palette is composed of earth colors: browns, beiges and terracottas with some subtle points in green and petrol blue, achieving a design that has the virtue of welcoming and embracing those who cross the threshold of the door, full of soft shapes and poetic curves.

On the first floor, in addition to the children’s and guests’ rooms, the entire day area is located, where there is a very special corner: the library, a semi-open space towards the living room, but at the same time very secluded thanks to the fireplace that also serves as a divider with the rest of the living rooms; the perfect place to disconnect from the chaos of the city and get that feeling of urban oasis that the clients were looking for.

On the second floor is the master suite, a space with lots of natural light and a large dressing room. Also, there is access to the terrace with a wraparound living area, dining room, outdoor kitchen and an attractive pool that allows you to enjoy Barcelona from above.

The third floor is a fully glazed office bathed in natural light that enters and filters through every corner.

Great care was also taken with the lighting project, enhancing the sensations that the distribution of spaces creates. Thanks to the use of integrated control within the initial design concept, the range of possibilities is guaranteed, being able to create different lighting and environmental scenes depending on the use given to each area of the house.

Interior Design Decor Barcelona | The Room Studio

Peace, serenity, warmth and balance are some of the adjectives that come to mind when we talk about the Anglí Project: a triplex penthouse in Barcelona of 480 m2 divided between interior and terraces and with 360 degree views over Barcelona that leave no one indifferent.

The Clients dreamed of a bright, peaceful and sensitive home, and our goal was to improve their expectations by creating an oasis in the middle of the city where harmony and balance could be breathed in all spaces. To achieve this, the day and night areas were very well sectored, but maintaining a visual communication between them.

An elegant and cozy project was designed with the use of natural materials such as wood, stone and pigmented surfaces. The chromatic palette is composed of earth colors: browns, beiges and terracottas with some subtle points in green and petrol blue, achieving a design that has the virtue of welcoming and embracing those who cross the threshold of the door, full of soft shapes and poetic curves.

On the first floor, in addition to the children’s and guests’ rooms, the entire day area is located, where there is a very special corner: the library, a semi-open space towards the living room, but at the same time very secluded thanks to the fireplace that also serves as a divider with the rest of the living rooms; the perfect place to disconnect from the chaos of the city and get that feeling of urban oasis that the clients were looking for.

On the second floor is the master suite, a space with lots of natural light and a large dressing room. Also, there is access to the terrace with a wraparound living area, dining room, outdoor kitchen and an attractive pool that allows you to enjoy Barcelona from above.

The third floor is a fully glazed office bathed in natural light that enters and filters through every corner.

Great care was also taken with the lighting project, enhancing the sensations that the distribution of spaces creates. Thanks to the use of integrated control within the initial design concept, the range of possibilities is guaranteed, being able to create different lighting and environmental scenes depending on the use given to each area of the house.

Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Decor | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Decor Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Decor | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Decor Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Decor | The Room Studio
Interior Design Decor Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Decor | The Room Studio