RAMBLA CATALUNYA PENTHOUSE
A penthouse with eclectic style in the center of the city

RAMBLA CATALUNYA PENTHOUSE

A penthouse with eclectic style in the center of the city

This apartment in this center of Barcelona, which measures 300m2, underwent a comprehensive interior design and décor renovation, where the space was opened up and illuminated.

The owners wanted to optimize the existing space and reconfigure it in order to create homogeneity and fluidity. The house consists of two hexagons connected at right angles, with a large outdoor terrace. Because of these odd dimensions, the reconfiguration of the space proved to be most complex.

The various natural woods, along with hydraulic tiles and the restored original elements, add an eclectic and modern touch to the house. The living room is characterized by the marble detailing and complements the golden finishes that continue into the dining area.

The kitchen is an important area of the house and has doors out to the spectacular terrace. This terrace includes an annex closed off by glass walls, which serves as a winter eating area. The kitchen is open to the dining room and is separated from the living room by refurbished wooden cabinetry that is complete with original screen prints.

Interior Design Decor Barcelona | The Room Studio

This apartment in this center of Barcelona, which measures 300m2, underwent a comprehensive interior design and décor renovation, where the space was opened up and illuminated.

The owners wanted to optimize the existing space and reconfigure it in order to create homogeneity and fluidity. The house consists of two hexagons connected at right angles, with a large outdoor terrace. Because of these odd dimensions, the reconfiguration of the space proved to be most complex.

The various natural woods, along with hydraulic tiles and the restored original elements, add an eclectic and modern touch to the house. The living room is characterized by the marble detailing and complements the golden finishes that continue into the dining area.

The kitchen is an important area of the house and has doors out to the spectacular terrace. This terrace includes an annex closed off by glass walls, which serves as a winter eating area. The kitchen is open to the dining room and is separated from the living room by refurbished wooden cabinetry that is complete with original screen prints.

Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Decor | The Room Studio
Various materials and contrasting elements give the space an eclectic and contemporary touch
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Decor | The Room Studio
The hydraulic tiles and the central island create a cozy environment
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Decor | The Room Studio
Brass elements and restored furniture are incorporated, creating an eclectic style
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design | The Room Studio
Bright and muted colors combine with more unique colors to create spaciousness
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Decor Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design | The Room Studio
The outdoor dining room is located in a closed glass annex that is fully transparent
Interior Design Decor | The Room Studio