MUNTANER HOUSE
Technology and comfort with original elements

MUNTANER HOUSE

Technology and comfort with original elements

This house, which measures more than 250 m2, underwent a comprehensive interior design and décor renovation.

In the upper area of ​​Barcelona, ​​the owners bought an old house with the aim to reconfigure the space and create homogeneous and fluid areas. The rooms play off each other well, as each one is characterized by elegance and personality.

The original elements of the house were preserved, such as the archway in the master suite and the ceiling moldings in the dining room. The unique dimensions of the kitchen were also preserved, since they create a creative contrast with the hydraulic tiles.

The owners asked the office to be attached to the dining room, where the music room is also located. The cinema was equipped with a projector and audiovisual capabilities, which creates an immersive experience.

An area for watching TV and relaxing was incorporated into the master suite. Both the suite and the dressing room are connected to a terrace where they can enjoy the beautiful weather.

Interior Design Decor Barcelona | The Room Studio

This house, which measures more than 250 m2, underwent a comprehensive interior design and décor renovation.

In the upper area of ​​Barcelona, ​​the owners bought an old house with the aim to reconfigure the space and create homogeneous and fluid areas. The rooms play off each other well, as each one is characterized by elegance and personality.

The original elements of the house were preserved, such as the archway in the master suite and the ceiling moldings in the dining room. The unique dimensions of the kitchen were also preserved, since they create a creative contrast with the hydraulic tiles.

The owners asked the office to be attached to the dining room, where the music room is also located. The cinema was equipped with a projector and audiovisual capabilities, which creates an immersive experience.

An area for watching TV and relaxing was incorporated into the master suite. Both the suite and the dressing room are connected to a terrace where they can enjoy the beautiful weather.

Interior Design Decor | The Room Studio
A movie theater is created with the latest trends in projection and audiovisual systems
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design | The Room Studio
Homogeneous and fluid areas are characterized by their elegance and personality
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Decor | The Room Studio
The dimensions of the kitchen create a creative and visually appealing contrast with the hydraulic tiles
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design | The Room Studio
In the master suite, the wallpaper contrasts with the rest of the decorative elements
Interior Design Decor | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design | The Room Studio
On the adjoining terrace, the owners can enjoy the weather and the unbeatable views
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Decor Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio