BONANOVA HOUSE
Modernity and warmth merge in this house

BONANOVA HOUSE

Modernity and warmth merge in this house

An interior design and décor project in a Bonanova home. The spaces in the house were reconfigured. A large room measuring 120 m2 was created, giving the space a new function and separating it from the rest of the house through the use of specific materials.

The owners were looking to reorganize the space to achieve a fluid interplay among the living room, dining room, and entryway. To achieve this, the existing opaque partition in the entrance, along with a pantry space, were demolished. A new partition was constructed employing modern, simple, and lightweight materials, effectively sectioning off different areas with specific design features, such as the wooden slats in the reading area.

It was possible to consolidate the other spaces, but they remained connected to each other in a fluid way. Textiles were chosen for the walls while the bookcases were kept as practical storage space. A music room was designed that could also be used as an office.

The neutrality in the paint colors and the careful selection of furniture highlight this design collection. The muted, refined, and elegant lines combine perfectly with soft linens, cotton, and wood.

Interior Design Decor Barcelona | The Room Studio

An interior design and décor project in a Bonanova home. The spaces in the house were reconfigured. A large room measuring 120 m2 was created, giving the space a new function and separating it from the rest of the house through the use of specific materials.

The owners were looking to reorganize the space to achieve a fluid interplay among the living room, dining room, and entryway. To achieve this, the existing opaque partition in the entrance, along with a pantry space, were demolished. A new partition was constructed employing modern, simple, and lightweight materials, effectively sectioning off different areas with specific design features, such as the wooden slats in the reading area.

It was possible to consolidate the other spaces, but they remained connected to each other in a fluid way. Textiles were chosen for the walls while the bookcases were kept as practical storage space. A music room was designed that could also be used as an office.

The neutrality in the paint colors and the careful selection of furniture highlight this design collection. The muted, refined, and elegant lines combine perfectly with soft linens, cotton, and wood.

Interior Design Decor | The Room Studio
Modern, simple and lightweight materials section off different rooms
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Decor Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Decor | The Room Studio
Neutral wall colors complement the carefully selected furniture
Interior Design Decor Barcelona | The Room Studio
Interior Design Decor | The Room Studio
Spaces are separated through the use of various materials and structures
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Decor Barcelona | The Room Studio
Interior Design Decor | The Room Studio
A house with personality, style and elegance designed to suit the owners
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio