BOGATELL OFFICES
A workspace with touches of color

BOGATELL OFFICES

A workspace with touches of color

These commercial offices in Bogatell, one of the most modern areas of Barcelona, underwent ​​a complete renovation and redecoration. The space was transformed into a  contemporary and functional office with a cozy area designated as a textile showroom.

The client’s requirements were to section off different areas without the use of walls, which if used would reduce natural light, and thereby create a warm and airy atmosphere. Thus, the space is divided into two differentiated areas: one for the workspaces and the other for the textile showroom. The space was imbued with a relaxed atmosphere, avoiding the feel of a conventional office.

The offices are located in the interior, and are separated by furniture that allows for clear visibility of the entire space. At the entrance, a photograph of Barcelona’s city beach greets clients warmly.

Connecting both areas is a wide passageway with a large mirror covering one wall. The distinction between the two spaces is also marked on the floor: the showroom floor is black while the office floor is parquet.

Interior Design Decor Barcelona | The Room Studio

These commercial offices in Bogatell, one of the most modern areas of Barcelona, underwent ​​a complete renovation and redecoration. The space was transformed into a  contemporary and functional office with a cozy area designated as a textile showroom.

The client’s requirements were to section off different areas without the use of walls, which if used would reduce natural light, and thereby create a warm and airy atmosphere. Thus, the space is divided into two differentiated areas: one for the workspaces and the other for the textile showroom. The space was imbued with a relaxed atmosphere, avoiding the feel of a conventional office.

The offices are located in the interior, and are separated by furniture that allows for clear visibility of the entire space. At the entrance, a photograph of Barcelona’s city beach greets clients warmly.

Connecting both areas is a wide passageway with a large mirror covering one wall. The distinction between the two spaces is also marked on the floor: the showroom floor is black while the office floor is parquet.

Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Decor | The Room Studio
The space was imbued with an informal and relaxed atmosphere
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Decor Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Decor | The Room Studio
Natural and warm materials are combined with cheerful but harmonious colors