Meritxell Ribé Modol, interiorista y decoradora en Barcelona, nació en Lleida el 1977, estudió en la Escuela Superior de Diseño Bau de Barcelona e inició su trayectoria profesional en diferentes estudios de interiorismo, decoradores y arquitectura de la ciudad. En 2005 crea su propio estudio de interiorismo y desde entonces ha proyectado diferentes proyectos tanto de vivienda privada como de espacios profesionales. Como interiorista y decoradores en Barcelona, a partir de un servicio individualizado para cada cliente se ofrece la posibilidad de contratar diferentes opciones: desde un asesoramiento de espacios, colores, iluminación o diseño de mobiliario hasta el desarrollo de un proyecto integral de interiorismo y dirección de obras. Su filosofía de trabajo incluye un trabajo en equipo de decoradores y una concepción del espacio desde una visión real de las necesidades de cada cliente creando espacios con una atmósfera c&acaute;lida y personalizada. Decoradores en Barcelona.

The Room Papers

Get inspired with the latest trends

Before and after: Josep Bertrand House | The Room Studio

Interior designliving placereform

Before and after: Josep Bertrand House

04.06.2019

Integral Project of Interior Design and Decoration obtaining connection between the areas and contributing luminosity to the stays. The main objective is to provide the house with elegance and sobriety, taking care of the detail, the lighting and the harmony between colors and textures. The property is given a warmth that allows to create the perfect balance.

In the proposal for this project overlooking the Turó Park, the opening of spaces to create a dialogue between the living room, dining room and kitchen is prioritized. The eclectic style of the house is combined with different materials such as hardwood, marble and natural fabrics. It starts from a neutral base to which are added touches of color, art and contemporary furniture, present in all corners of the house.

The distribution of the house is carried out according to the needs of the client, in this case it is necessary to incorporate three suites with their own bathroom. To separate the office design a separation of iron and glass giving amplitude to the hall area. In this way, it is also possible to have more luminosity in the central area of the house.

The two existing terraces are complemented by a great visual force, covering them with wood and vegetation along with the combination of outdoor furniture and lighting.

 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
Author: Elena López Sevila