Meritxell Ribé Modol, interiorista y decoradora en Barcelona, nació en Lleida el 1977, estudió en la Escuela Superior de Diseño Bau de Barcelona e inició su trayectoria profesional en diferentes estudios de interiorismo, decoradores y arquitectura de la ciudad. En 2005 crea su propio estudio de interiorismo y desde entonces ha proyectado diferentes proyectos tanto de vivienda privada como de espacios profesionales. Como interiorista y decoradores en Barcelona, a partir de un servicio individualizado para cada cliente se ofrece la posibilidad de contratar diferentes opciones: desde un asesoramiento de espacios, colores, iluminación o diseño de mobiliario hasta el desarrollo de un proyecto integral de interiorismo y dirección de obras. Su filosofía de trabajo incluye un trabajo en equipo de decoradores y una concepción del espacio desde una visión real de las necesidades de cada cliente creando espacios con una atmósfera c&acaute;lida y personalizada. Decoradores en Barcelona.

The Room Papers

Get inspired with the latest trends

Before and after: Pau Alcover Penthouse | The Room Studio

afterbeforeInterior design

Before and after: Pau Alcover Penthouse

08.04.2021

A penthouse in the Bonanova neighbourhood? This is Pau Alcover, a 320 m2 project that revolves around the outdoor spaces that run around its entire perimeter. A luxury home in the heart of Barcelona’s city centre where avant-garde and contemporary spaces have been created, as well as accommodating its 120 m2 of terrace.

We started with a premise that was very well defined by the Clients: <<The colour blue had to be present in every room>>. Therefore, the aesthetic change of this penthouse is forceful as all the walls of the house have been covered in linen and cotton paper as well as with wooden panelling. Oak wood is used by reference as a common thread in all the spaces, as well as the chromatic palette of blues.

The existing layout of the house was maintained as it was generally adapted to the needs of the Owners. Minimal interventions were carried out in order to obtain more diaphanous and ample spaces, avoiding their separation.

Suscríbete al canal

Subscribe
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
Author: Elena López Sevila