The Room Papers

Get inspired with the latest trends

Before and after: Supermaresme House | The Room Studio

afterbeforeInterior design

Before and after: Supermaresme House

10.09.2019

In this house of 1000 m2 located in the Supermaresme on the Costa Brava, a project of Interior Design and Decoration is carried out that was completed with the work of Styling.

The main objective of its owners was to obtain open spaces where the main protagonist was natural light. We sought to provide each area with a relaxed and carefree style according to the environment. The use of neutral colors is promoted using a very soft chromatic range that transmits comfort and tranquility.

In the day zone you can distinguish four diaphanous spaces and, at the same time, well differentiated. This area includes: the living room, a small reading corner next to the fireplace, the dining room and the kitchen. All of them are connected in a visual way, a dialogue is maintained where there is no element that obstructs the vision. This area has views of both the porch and the rest of the plot, which we can find surrounded by nature.

For the outdoor two very functional corners were obtained. On the one hand, we find the outdoor dining room that can accommodate a large number of guests thanks to the work bank that was made. The back wall was opened to gain luminosity and increase the visibility of the rest of the house. On the other hand, we find a rest area with light furniture and a palette of colors that continue the same line as in the interior.

 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
Author: Meritxell Ribé