Vivienda Ganduxer
Volta a l'essencial: materials naturals i espais diàfans

Vivienda Ganduxer

Volta a l'essencial: materials naturals i espais diàfans

Aquest espectacular pis de la zona alta de Barcelona ha estat convertit d’oficines a habitatge. Habitatge Ganduxer és el segon projecte dels nostres clients, un matrimoni i la seva filla, en el qual ha prioritzat els espais polivalents i diàfans on predominen materials naturals.

Desitjaven que el projecte de reforma se centrés en crear una “casa per a viure-la”.

Aquest apartament es compon per una zona totalment funcional i àmplia, abastant el saló, la cuina i el menjador. Les següents estades que ho componen són: un lavabo, una suite completa amb vestidor i tocador, i una segona habitació amb bany. En la zona comuna central, tres estades conviuen entre elles en perfecta harmonia. Eliminant parets i posant l’accent en pilars de formes arrodonides, hem aconseguit aportar sinuositat evitant trencar l’espai. Els mobles, amb formes orgàniques i acuradament seleccionats, segueixen el mateix estil, fugint de les línies rectes i alternant materials naturals. Destaquem que en tot l’habitatge les portes de fusta i sense marcs, arribant fins al sostre, emfatitzen l’efecte perspectiva i amplitud. En tractar-se de només un espai, la llum natural penetra fàcilment des del saló, passant pel menjador i arribant fins a la zona de la cuina. En aquest habitatge regnen colors neutres, terrosos i blancs, jugant amb tocs verds i blavosos.

La zona de la cuina, en estar revestida de fusta, juga amb el parquet i aconsegueix ampliar visualment l’espai. D’altra banda, el recobriment amb llistons en fusta de roure dels armaris i la paret posterior permet amagar una porta que dona accés al safareig. S’aconsegueix aportar sofisticació i modernisme gràcies als tocs negres en detalls com l’aixeta, les llums i els tamborets. En el saló, crida l’atenció una gran catifa en tons blavosos, de CC-Tapis, que actua al seu torn com un llenç, potenciant la paleta de colors neutres. Si dirigim la vista al menjador, contemplem com els llums de Vibia aporten una subtil divisió d’espais. Aquestes es troben suspeses al llarg d’una preciosa taula de travertí de Gubi, que recorden a una escultura tallada en pedra, combinant amb les modernes cadires model Dudet de Cassina. Al mateix temps, trobem unes portes corredisses de vidre donant pas a una terrassa amb zona chill-out i menjador, permetent gaudir de l’aire lliure i la naturalesa.

Una de les necessitats essencials transmeses pels nostres clients, va ser dedicar-li una estada al tocador, i les seves parets han estat decorades amb paper natural de lli. S’ha aconseguit així aportar un toc modern, però alhora natural i coherent amb la resta d’espais. Si ens dirigim a l’habitació infantil, trobem una petita sala polivalent en la qual els tons verdosos de la paret juguen amb les del bany. Per al bany de la suite principal, ens inspirem en el concepte de creació d’un spa, transmetent calma i benestar. Ens encanta el detall de la porta d’accés al bany pel vestidor, que es mimetitza amb les parets de totes dues estades.

En definitiva, aquest habitatge de disseny atemporal i de tocs moderns reflecteix a la perfecció la personalitat dels nostres clients. S’ha aconseguit unificar diferents espais, suavitzant línies i donant-li aquest punt orgànic que la fa tan especial. Res ens fa més feliç que hagin tornat a confiar en nosaltres per al seu segon projecte, benvinguts a casa!

Interiorisme Decoració Barcelona | The Room Studio

Aquest espectacular pis de la zona alta de Barcelona ha estat convertit d’oficines a habitatge. Habitatge Ganduxer és el segon projecte dels nostres clients, un matrimoni i la seva filla, en el qual ha prioritzat els espais polivalents i diàfans on predominen materials naturals.

Desitjaven que el projecte de reforma se centrés en crear una “casa per a viure-la”.

Aquest apartament es compon per una zona totalment funcional i àmplia, abastant el saló, la cuina i el menjador. Les següents estades que ho componen són: un lavabo, una suite completa amb vestidor i tocador, i una segona habitació amb bany. En la zona comuna central, tres estades conviuen entre elles en perfecta harmonia. Eliminant parets i posant l’accent en pilars de formes arrodonides, hem aconseguit aportar sinuositat evitant trencar l’espai. Els mobles, amb formes orgàniques i acuradament seleccionats, segueixen el mateix estil, fugint de les línies rectes i alternant materials naturals. Destaquem que en tot l’habitatge les portes de fusta i sense marcs, arribant fins al sostre, emfatitzen l’efecte perspectiva i amplitud. En tractar-se de només un espai, la llum natural penetra fàcilment des del saló, passant pel menjador i arribant fins a la zona de la cuina. En aquest habitatge regnen colors neutres, terrosos i blancs, jugant amb tocs verds i blavosos.

La zona de la cuina, en estar revestida de fusta, juga amb el parquet i aconsegueix ampliar visualment l’espai. D’altra banda, el recobriment amb llistons en fusta de roure dels armaris i la paret posterior permet amagar una porta que dona accés al safareig. S’aconsegueix aportar sofisticació i modernisme gràcies als tocs negres en detalls com l’aixeta, les llums i els tamborets. En el saló, crida l’atenció una gran catifa en tons blavosos, de CC-Tapis, que actua al seu torn com un llenç, potenciant la paleta de colors neutres. Si dirigim la vista al menjador, contemplem com els llums de Vibia aporten una subtil divisió d’espais. Aquestes es troben suspeses al llarg d’una preciosa taula de travertí de Gubi, que recorden a una escultura tallada en pedra, combinant amb les modernes cadires model Dudet de Cassina. Al mateix temps, trobem unes portes corredisses de vidre donant pas a una terrassa amb zona chill-out i menjador, permetent gaudir de l’aire lliure i la naturalesa.

Una de les necessitats essencials transmeses pels nostres clients, va ser dedicar-li una estada al tocador, i les seves parets han estat decorades amb paper natural de lli. S’ha aconseguit així aportar un toc modern, però alhora natural i coherent amb la resta d’espais. Si ens dirigim a l’habitació infantil, trobem una petita sala polivalent en la qual els tons verdosos de la paret juguen amb les del bany. Per al bany de la suite principal, ens inspirem en el concepte de creació d’un spa, transmetent calma i benestar. Ens encanta el detall de la porta d’accés al bany pel vestidor, que es mimetitza amb les parets de totes dues estades.

En definitiva, aquest habitatge de disseny atemporal i de tocs moderns reflecteix a la perfecció la personalitat dels nostres clients. S’ha aconseguit unificar diferents espais, suavitzant línies i donant-li aquest punt orgànic que la fa tan especial. Res ens fa més feliç que hagin tornat a confiar en nosaltres per al seu segon projecte, benvinguts a casa!

Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interiorisme Decoració | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interiorisme Decoració Barcelona | The Room Studio
Interiorisme Decoració | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interiorisme Decoració Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interiorisme Decoració | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interiorisme Decoració Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interiorisme Decoració | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio