Tríplex Anglí
Un oasi de desconnexió enmig de Barcelona

Tríplex Anglí

Un oasi de desconnexió enmig de Barcelona

Pau, serenitat, calidesa i equilibri són alguns dels adjectius que ens vénen a la ment quan parlem del Projecte Anglí: un àtic tríplex a Barcelona de 480 m2 repartits entre interior i terrasses i amb unes vistes 360 graus sobre la Ciutat Comtal que no deixen indiferent a ningú.

Els Clients somiaven amb una llar lluminosa, plàcida i sensitiva, i el nostre objectiu havia de millorar les seves expectatives creant un oasi al mig de la ciutat on es respirés harmonia i balanç a tots els espais. Per això es van sectoritzar molt bé les zones de dia i de nit, però mantenint una comunicació visual entre elles.

Es va dissenyar un projecte elegant i acollidor amb l’aposta per l’ús de materials naturals com ara fustes, pedres i superfícies pigmentades. La paleta cromàtica es compon de colors terra: marrons, beixos i terracotes amb alguns punts subtils en verd i blau petroli, aconseguint un disseny que té la virtut de rebre i abraçar qui creua el llindar de la porta, ple de formes suaus i corbes poètiques.

A la planta baixa, a més de situar les habitacions dels nens i convidats s’ubica tota la zona de dia, on hi ha un racó molt especial: la biblioteca, un espai semiobert cap al saló, però alhora molt recollit gràcies a la xemeneia que fa alhora de divisòria amb la resta de salons; el lloc perfecte per desconnectar del caos de la ciutat i aconseguir aquesta sensació d’oasi urbà que cercaven els clients.

A la segona planta hi ha la suite principal, un espai amb molta llum natural i un gran vestidor. També hi ha l’accés a la terrassa amb una zona d’estar envoltant, menjador, cuina exterior i una atractiva piscina que permet gaudir de Barcelona des de les altures.

La tercera planta és un despatx totalment envidriat banyat per la llum natural que entra i es filtra per tots els racons.

També es va cuidar molt el projecte d’il·luminació, potenciant les sensacions que crea la mateixa distribució d’espais. Gràcies a l’ús del control integrat dins del concepte del disseny inicial, el ventall de possibilitats està garantit, i es poden crear diferents escenes lumíniques i ambientals depenent de l’ús que se li doni a cada zona de la casa.

Interiorisme Decoració Barcelona | The Room Studio

Pau, serenitat, calidesa i equilibri són alguns dels adjectius que ens vénen a la ment quan parlem del Projecte Anglí: un àtic tríplex a Barcelona de 480 m2 repartits entre interior i terrasses i amb unes vistes 360 graus sobre la Ciutat Comtal que no deixen indiferent a ningú.

Els Clients somiaven amb una llar lluminosa, plàcida i sensitiva, i el nostre objectiu havia de millorar les seves expectatives creant un oasi al mig de la ciutat on es respirés harmonia i balanç a tots els espais. Per això es van sectoritzar molt bé les zones de dia i de nit, però mantenint una comunicació visual entre elles.

Es va dissenyar un projecte elegant i acollidor amb l’aposta per l’ús de materials naturals com ara fustes, pedres i superfícies pigmentades. La paleta cromàtica es compon de colors terra: marrons, beixos i terracotes amb alguns punts subtils en verd i blau petroli, aconseguint un disseny que té la virtut de rebre i abraçar qui creua el llindar de la porta, ple de formes suaus i corbes poètiques.

A la planta baixa, a més de situar les habitacions dels nens i convidats s’ubica tota la zona de dia, on hi ha un racó molt especial: la biblioteca, un espai semiobert cap al saló, però alhora molt recollit gràcies a la xemeneia que fa alhora de divisòria amb la resta de salons; el lloc perfecte per desconnectar del caos de la ciutat i aconseguir aquesta sensació d’oasi urbà que cercaven els clients.

A la segona planta hi ha la suite principal, un espai amb molta llum natural i un gran vestidor. També hi ha l’accés a la terrassa amb una zona d’estar envoltant, menjador, cuina exterior i una atractiva piscina que permet gaudir de Barcelona des de les altures.

La tercera planta és un despatx totalment envidriat banyat per la llum natural que entra i es filtra per tots els racons.

També es va cuidar molt el projecte d’il·luminació, potenciant les sensacions que crea la mateixa distribució d’espais. Gràcies a l’ús del control integrat dins del concepte del disseny inicial, el ventall de possibilitats està garantit, i es poden crear diferents escenes lumíniques i ambientals depenent de l’ús que se li doni a cada zona de la casa.

Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interiorisme Decoració | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interiorisme Decoració Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interiorisme Decoració | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interiorisme Decoració Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interiorisme Decoració | The Room Studio
Interiorisme Decoració Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interiorisme Decoració | The Room Studio