OFICINES ZEPTOLAB
Un lloc amb molta creativitat i diversió

OFICINES ZEPTOLAB

Un lloc amb molta creativitat i diversió

Projecte integral d’Interiorisme i Decoració ampliant espais, obtenint més lluminositat i optimitzant les àrees de treball. El principal objectiu va ser dotar de la màxima funcionalitat i fer més pràctiques aquestes oficines situades en el singular Edifici Mediapro del barri 22@ de Barcelona.

La proposta de projecte parteix de la necessitat de l’empresa en descompondre la seva àrea de treball en diferents formats: zones diàfanes per al treball diari, petites sales per aquelles reunions d’equip, una sala de jocs pel descans, una sala de reunions amb gran capacitat i una cuina-menjador. La finalitat va ser la combinació dels amplis espais obtinguts junts amb petites sales de reunions.

Es va jugar amb moquetes de colors i textures diferents en paviments inspirats en tons dels productes que crea l’empresa. Per a les zones diàfanes, es va optar per un fals sostre discontinu de llistons de fusta i sostres negres afegint personalitat i caràcter. Pel que fa a la ubicació de les sales de reunions, es plantegen al voltant del nucli d’ascensors i zones de pas mitjançant envans de fusta i vidre.

Al rebedor, es va decidir col·locar un jardí vertical revestint la paret i que donés la benvinguda a l’entrada a l’oficina. Per a la il·luminació del projecte, es va decidir per una llum més difusa en zones de pas i intensa i òptima sobre les taules de treball.

Interiorisme Decoració Barcelona | The Room Studio

Projecte integral d’Interiorisme i Decoració ampliant espais, obtenint més lluminositat i optimitzant les àrees de treball. El principal objectiu va ser dotar de la màxima funcionalitat i fer més pràctiques aquestes oficines situades en el singular Edifici Mediapro del barri 22@ de Barcelona.

La proposta de projecte parteix de la necessitat de l’empresa en descompondre la seva àrea de treball en diferents formats: zones diàfanes per al treball diari, petites sales per aquelles reunions d’equip, una sala de jocs pel descans, una sala de reunions amb gran capacitat i una cuina-menjador. La finalitat va ser la combinació dels amplis espais obtinguts junts amb petites sales de reunions.

Es va jugar amb moquetes de colors i textures diferents en paviments inspirats en tons dels productes que crea l’empresa. Per a les zones diàfanes, es va optar per un fals sostre discontinu de llistons de fusta i sostres negres afegint personalitat i caràcter. Pel que fa a la ubicació de les sales de reunions, es plantegen al voltant del nucli d’ascensors i zones de pas mitjançant envans de fusta i vidre.

Al rebedor, es va decidir col·locar un jardí vertical revestint la paret i que donés la benvinguda a l’entrada a l’oficina. Per a la il·luminació del projecte, es va decidir per una llum més difusa en zones de pas i intensa i òptima sobre les taules de treball.

Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interiorisme Decoració | The Room Studio
Un jardí vertical per a la recepció aportant la nota natural a l'ambient
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors | The Room Studio
Els espais comuns completen el programa funcional del projecte incorporant una cuina i zona de descans
Interiorisme Decoració Barcelona | The Room Studio
Interiorisme Decoració | The Room Studio
Zones diàfanes combinades amb petites sales de reunions creant àrees més íntimes sense perdre la comunicació visual