HABITATGE RECTOR UBACH
Una nova renovació en l’estètica de l'habitatge

HABITATGE RECTOR UBACH

Una nova renovació en l’estètica de l'habitatge

Projecte d’Interiorisme i Decoració en un habitatge situat a la zona alta de Barcelona. Els seus propietaris buscaven la redistribució dels espais i una renovació en selecció de peces de mobiliari.

Es va aprofitar la lluminositat que venia de les finestres , traient-li el màxim rendiment a la llum arribant a totes les estances. Es va optar per una selecció de decoració amb un estil més sobri i masculí, escollint tons més foscos. Es va escollir la fusta com a material principal, de manera que quedés present en cada zona de l’habitatge.

L’optimització de l’espai i la creació d’espais d’emmagatzematge eren primordials, per el que es va realitzar una estanteria feta a mida que abastés tota la cara lateral. Es va crear una divisió per separar les zones de la sala – menjador i al cuina mantenint la connexió visual.

En quant al dormitori principal, el capçal es va revestir amb el color preferit dels propietaris, afegint personalitat i caràcter a aquesta àrea. Alhora es va crear un fort contrast amb el bany, compensant les dues àrees i creant un equilibri homogeni. Es va decidir escollir una acurada il·luminació que es combina amb la paleta cromàtica de les fustes nobles.

Interiorisme Decoració Barcelona | The Room Studio

Projecte d’Interiorisme i Decoració en un habitatge situat a la zona alta de Barcelona. Els seus propietaris buscaven la redistribució dels espais i una renovació en selecció de peces de mobiliari.

Es va aprofitar la lluminositat que venia de les finestres , traient-li el màxim rendiment a la llum arribant a totes les estances. Es va optar per una selecció de decoració amb un estil més sobri i masculí, escollint tons més foscos. Es va escollir la fusta com a material principal, de manera que quedés present en cada zona de l’habitatge.

L’optimització de l’espai i la creació d’espais d’emmagatzematge eren primordials, per el que es va realitzar una estanteria feta a mida que abastés tota la cara lateral. Es va crear una divisió per separar les zones de la sala – menjador i al cuina mantenint la connexió visual.

En quant al dormitori principal, el capçal es va revestir amb el color preferit dels propietaris, afegint personalitat i caràcter a aquesta àrea. Alhora es va crear un fort contrast amb el bany, compensant les dues àrees i creant un equilibri homogeni. Es va decidir escollir una acurada il·luminació que es combina amb la paleta cromàtica de les fustes nobles.

Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors | The Room Studio
Redistribució dels espais i renovació de mobiliari afegint emmagatzematge
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interiorisme Decoració | The Room Studio
Es va optar per colors foscos tant en el paviment com el revestiment de l'habitació suite
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio