HABITATGE PAU ALCOVER
Un àtic a quatre vents a La Bonanova

HABITATGE PAU ALCOVER

Un àtic a quatre vents a La Bonanova

Un àtic a quatre vents al barri de la Bonanova? Així és Pau Alcover, un projecte de 320 m2 que gira al voltant dels espais exteriors que recorren tot el seu perímetre. Un habitatge de luxe en ple centre barceloní on s’ha aconseguit crear espais avantguardistes i contemporanis, així com acomodar els seus 120 m2 de terrassa.

Es partia amb una premissa molt definida pels Clients: << El color blau havia d’estar present en cada estada >>. Per això, el canvi estètic d’aquest àtic és contundent ja que s’han revestit totes les parets de l’habitatge en paper de llis i cotons així com amb panelats de fusta. S’empra per referència la fusta de roure com a fil conductor en tots els espais, així com la paleta cromàtica de blaus.

La distribució existent de l’habitatge es va mantenir ja que s’adaptava generalment a les necessitats dels seus propietaris. Es van realitzar les mínimes intervencions per obtenir espais més diàfans i amplis, evitant la separació i compartimentació dels mateixos.

Interiorisme Decoració Barcelona | The Room Studio

Un àtic a quatre vents al barri de la Bonanova? Així és Pau Alcover, un projecte de 320 m2 que gira al voltant dels espais exteriors que recorren tot el seu perímetre. Un habitatge de luxe en ple centre barceloní on s’ha aconseguit crear espais avantguardistes i contemporanis, així com acomodar els seus 120 m2 de terrassa.

Es partia amb una premissa molt definida pels Clients: << El color blau havia d’estar present en cada estada >>. Per això, el canvi estètic d’aquest àtic és contundent ja que s’han revestit totes les parets de l’habitatge en paper de llis i cotons així com amb panelats de fusta. S’empra per referència la fusta de roure com a fil conductor en tots els espais, així com la paleta cromàtica de blaus.

La distribució existent de l’habitatge es va mantenir ja que s’adaptava generalment a les necessitats dels seus propietaris. Es van realitzar les mínimes intervencions per obtenir espais més diàfans i amplis, evitant la separació i compartimentació dels mateixos.

Interiorisme Decoració | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interiorisme Decoració Barcelona | The Room Studio
Interiorisme Decoració | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interiorisme Decoració Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interiorisme Decoració | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio