HABITATGE BONANOVA
Modernitat i calidesa es fusionen en aquest habitatge

HABITATGE BONANOVA

Modernitat i calidesa es fusionen en aquest habitatge

Projecte d’Interiorisme i Decoració en un habitatge a la Bonanova. Es va dur a terme la redistribució de l’espai principal de la casa: una gran sala d’estar de 120 m2 a la que se li volien donar nous usos, fent una separació dels espais mitjançant la utilització de materials concrets.

Els propietaris buscaven una nova composició en la que hi hagués una sala, menjador i entrada amb un diàleg fluid. Per aquest projecte, es va enderrocat un envà opac que hi havia a l’entrada i un armari. Es va realitzar una nova divisió amb materials moderns, sobris i lleugers, marcant la zona mitjançant mòduls i elements concrets, com les lamines de fusta de la sala de lectura.

Es va aconseguir consolidar els següents espais independents, però connectats entre si de manera natural. Es va optar per tèxtils a les parets i es van conservar les llibreries d’obra per aprofitar l’espai. Es va dissenyar una sala de música que, alhora, podia fer de despatx.

La neutralitat en les pintures i l’acurada selecció del mobiliari magnifiquen aquest conjunt. Les línies sòbries, depurades i elegants combinen perfectament amb els suaus llis, cotons i fustes.

Interiorisme Decoració Barcelona | The Room Studio

Projecte d’Interiorisme i Decoració en un habitatge a la Bonanova. Es va dur a terme la redistribució de l’espai principal de la casa: una gran sala d’estar de 120 m2 a la que se li volien donar nous usos, fent una separació dels espais mitjançant la utilització de materials concrets.

Els propietaris buscaven una nova composició en la que hi hagués una sala, menjador i entrada amb un diàleg fluid. Per aquest projecte, es va enderrocat un envà opac que hi havia a l’entrada i un armari. Es va realitzar una nova divisió amb materials moderns, sobris i lleugers, marcant la zona mitjançant mòduls i elements concrets, com les lamines de fusta de la sala de lectura.

Es va aconseguir consolidar els següents espais independents, però connectats entre si de manera natural. Es va optar per tèxtils a les parets i es van conservar les llibreries d’obra per aprofitar l’espai. Es va dissenyar una sala de música que, alhora, podia fer de despatx.

La neutralitat en les pintures i l’acurada selecció del mobiliari magnifiquen aquest conjunt. Les línies sòbries, depurades i elegants combinen perfectament amb els suaus llis, cotons i fustes.

Interiorisme Decoració | The Room Studio
Materials sobris, moderns i lleugers que accentuen les diferents estances
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interiorisme Decoració Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interiorisme Decoració | The Room Studio
Neutralitat a les parets al costat d'una acurada selecció de mobiliari
Interiorisme Decoració Barcelona | The Room Studio
Interiorisme Decoració | The Room Studio
Una separació d'espais mitjançant l'ús de diferents materials i estructures
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interiorisme Decoració Barcelona | The Room Studio
Interiorisme Decoració | The Room Studio
Un habitatge amb personalitat, estil i elegància dissenyada a mida per als seus propietaris
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio