DÚPLEX BONANOVA
Projecte de reforma molt minimalista

DÚPLEX BONANOVA

Projecte de reforma molt minimalista

Reforma d’Interiorisme d’un dúplex situat a la zona alta de Barcelona. En aquest increïble habitatge de la Bonanova, es va buscar obtenir ambients totalment oberts i diàfans.

A la zona de la cuina, es van incorporar unes portes corredisses que permetessin el pas de la llum i no impedissin la visibilitat a l’espai. Es va buscar utilitzar diferents materials en el paviment, amb el que separem els diferents ambients sense perdre la comunicació visual entre ells.

El material principal utilitzat en quasi la totalitat de l’habitatge és la fusta natural, utilitzant-la en diverses versions i tonalitats. El toc de color s’incorpora en els banys, donant lloc a zones privatitzades vives i divertides. S’incorpora il·luminació indirecta, que fa l’estància més acollidora i intima.

La zona de nit, queda separada mitjançant l’escala volada que comunica amb el pis superior. Realitzada amb un disseny molt minimalista, s’emporta part del protagonisme degut a la seva forma orgànica. D’aquesta manera, queda inclosa perfectament a l’estança i permet el diàleg fluid entre ambdós pisos.

Interiorisme Decoració Barcelona | The Room Studio

Reforma d’Interiorisme d’un dúplex situat a la zona alta de Barcelona. En aquest increïble habitatge de la Bonanova, es va buscar obtenir ambients totalment oberts i diàfans.

A la zona de la cuina, es van incorporar unes portes corredisses que permetessin el pas de la llum i no impedissin la visibilitat a l’espai. Es va buscar utilitzar diferents materials en el paviment, amb el que separem els diferents ambients sense perdre la comunicació visual entre ells.

El material principal utilitzat en quasi la totalitat de l’habitatge és la fusta natural, utilitzant-la en diverses versions i tonalitats. El toc de color s’incorpora en els banys, donant lloc a zones privatitzades vives i divertides. S’incorpora il·luminació indirecta, que fa l’estància més acollidora i intima.

La zona de nit, queda separada mitjançant l’escala volada que comunica amb el pis superior. Realitzada amb un disseny molt minimalista, s’emporta part del protagonisme degut a la seva forma orgànica. D’aquesta manera, queda inclosa perfectament a l’estança i permet el diàleg fluid entre ambdós pisos.

Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interiorisme Decoració | The Room Studio
Estances creades es defineixen com zones amples i amb bona llum natural
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interiorisme Decoració | The Room Studio
S’utilitza la fusta en diferents versions i tonalitats en tot l’habitatge
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interiorisme Decoració | The Room Studio
Il·luminació indirecta fa l’estança més acollidora i intima
Interiorisme Decoració Barcelona | The Room Studio