CASA IRADIER
Projecte d'interiorisme i decoració creant amplitud

CASA IRADIER

Projecte d'interiorisme i decoració creant amplitud

En aquest habitatge de tres plantes situat al barri de La Bonanova es porta a terme un projecte d’Interiorisme i Decoració.

Un dels objectius dels propietaris és obtenir lluminositat i crear un espai diàfan i ampli. Es busca crear espais d’emmagatzematge com a premissa fonamental dotant-la de funcionalitat. El resultat és un habitatge on a la planta principal s’unifica la cuina, el saló i el menjador, donant accés a l’espai exterior i una zona de descans i confort. Es redissenya la llar de foc, creant un lloc de lectura integrant els llibres com a elements decoratius.

A la planta superior, s’ubica l’habitació de convidats i la dels més petits, totalment oberta i amb l’opció de dividir-la en un futur. En l’últim pis se situa la suite principal amb terrassa pròpia. Es fan servir materials naturals com la fusta i teixits orgànics en tot l’habitatge, creant un estil atemporal i emprant el verd com a color de connexió en cada estada.

Es decideix emprar acabats neutres i línies depurades on s’aprecien els detalls de disseny. La cuina està totalment equipada, es crea una zona d’esmorzar incloent una península i uns tamborets que s’equilibren amb la resta de l’espai. En els banys es continua emprant la mateixa gamma cromàtica que a la resta de la casa, obtenint àrea que transmeten tranquil·litat.

Interiorisme Decoració Barcelona | The Room Studio

En aquest habitatge de tres plantes situat al barri de La Bonanova es porta a terme un projecte d’Interiorisme i Decoració.

Un dels objectius dels propietaris és obtenir lluminositat i crear un espai diàfan i ampli. Es busca crear espais d’emmagatzematge com a premissa fonamental dotant-la de funcionalitat. El resultat és un habitatge on a la planta principal s’unifica la cuina, el saló i el menjador, donant accés a l’espai exterior i una zona de descans i confort. Es redissenya la llar de foc, creant un lloc de lectura integrant els llibres com a elements decoratius.

A la planta superior, s’ubica l’habitació de convidats i la dels més petits, totalment oberta i amb l’opció de dividir-la en un futur. En l’últim pis se situa la suite principal amb terrassa pròpia. Es fan servir materials naturals com la fusta i teixits orgànics en tot l’habitatge, creant un estil atemporal i emprant el verd com a color de connexió en cada estada.

Es decideix emprar acabats neutres i línies depurades on s’aprecien els detalls de disseny. La cuina està totalment equipada, es crea una zona d’esmorzar incloent una península i uns tamborets que s’equilibren amb la resta de l’espai. En els banys es continua emprant la mateixa gamma cromàtica que a la resta de la casa, obtenint àrea que transmeten tranquil·litat.

Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors | The Room Studio
Detalls i complements que aporten calidesa i naturalesa a l'espai
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interiorisme Decoració | The Room Studio
La suite principal consta d'una zona de descans i confort amb increïbles vistes
Interiorisme Decoració Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors | The Room Studio
L'espai exterior consta d'una zona de descans i confort amb increïbles vistes
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio
Interioristes Decoradors | The Room Studio
Es fan servir materials naturals com la fusta i teixits orgànics en tot l'habitatge
Interioristes Decoradors Barcelona | The Room Studio