Meritxell Ribé Modol, interiorista y decoradora en Barcelona, nació en Lleida el 1977, estudió en la Escuela Superior de Diseño Bau de Barcelona e inició su trayectoria profesional en diferentes estudios de interiorismo, decoradores y arquitectura de la ciudad. En 2005 crea su propio estudio de interiorismo y desde entonces ha proyectado diferentes proyectos tanto de vivienda privada como de espacios profesionales. Como interiorista y decoradores en Barcelona, a partir de un servicio individualizado para cada cliente se ofrece la posibilidad de contratar diferentes opciones: desde un asesoramiento de espacios, colores, iluminación o diseño de mobiliario hasta el desarrollo de un proyecto integral de interiorismo y dirección de obras. Su filosofía de trabajo incluye un trabajo en equipo de decoradores y una concepción del espacio desde una visión real de las necesidades de cada cliente creando espacios con una atmósfera c&acaute;lida y personalizada. Decoradores en Barcelona.

The Room Papers

Inspira't amb les últimes tendències

Abans i després: Habitatge Ferran Valls | The Room Studio

abansdesprésInteriorisme

Abans i després: Habitatge Ferran Valls

01.09.2020

En el post d’aquesta setmana us portem el projecte de l’abans i després de ‘Habitatge Ferran Valls‘. En aquest habitatge de 150 m2 situada a la zona de Sarrià – Sant Gervasi a la ciutat de Barcelona, s’ha dut a terme una reforma parcial d’Interiorisme i una intervenció total de Decoració i Estilisme.

Els requisits principals van ser l’obtenció d’un habitatge atemporal i funcional, que fos totalment còmoda i viscuda en cadascun dels seus racons. Es va mirar al detall la selecció dels materials i peces creant un entorn molt càlid i especial. Es va emprar una paleta de colors principals basats en tonalitats neutres, on el toc es color s’introdueix a través de complements tèxtils i elements auxiliars.

A la zona de dia es troben connectats al saló, el menjador i la cuina, creant un espai diàfan i obert. Es va buscar dotar l’habitatge de llum natural, de manera que es va allunyar la idea de compartimentar les estances. La zona de la cuina es va completar amb una península amb zona d’esmorzar i amb total visibilitat al menjador i saló. El passadís no tenia practicitat, per la qual cosa es va incloure un tancament en fusta i vidre estriat per obtenir una habitació on situar l’office i habitació de convidats. D’aquesta manera, s’aconsegueix portar la il·luminació natural a tota la casa.

A la zona de nit es situen: l’habitació suite, l’habitació dels petits bessons i la del nadó. A la suite es va integrar el tocador en els armaris, quedant visualment homogeni i amb continuïtat. L’habitació doble es va dissenyar i va realitzar a mida buscant aprofitar cada espai de l’àrea, així com la del nadó, pensant sempre en l’evolució i les etapes del creixement del més petit.

 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
Autor: Elena López Sevila