The Room Papers

Inspira't amb les últimes tendències

Abans i després: Casa Sa Tuna | The Room Studio

abansdesprésInteriorisme

Abans i després: Casa Sa Tuna

22.09.2020

Benvinguts Roomers una setmana més a gaudir d’un nou post en The Room Papers on us portem el projecte de l’abans i després de ‘Casa Sa Tuna‘. En aquesta casa de la Costa Brava de 200 m2 distribuïda en dues plantes i situada a la impressionant cala Sa Tuna, s’ha dut a terme una redistribució integral de l’interior de l’habitatge que es va completar amb el projecte total de Decoració i Estilisme.

Per a aquesta segona residència situada en una ubicació privilegiada, la principal premissa dels clients va ser la reubicació dels espais interiors i l’obertura d’espais i qualitat de la llum. Per a això, es va decidir treballar amb línies corbes i formes orgàniques que proporcionen una major amplitud a les àrees més estretes i s’evita la duresa de replecs i esquivaments. Es va minimitzar el ventall de materials recorrent a una mateixa gamma en revestiments i un sol paviments en tot l’habitatge. A les zones d’aigües es van emprar altres materials accentuant la personalitat dels mateixos.

Pel projecte de Decoració, es van treballar totes les estances de manera individual perquè cadascuna tingués la seva pròpia identitat però, a el mateix temps, es va buscar l’harmonia del conjunt on es transfereix el segell dels seus propietaris. Es va optar per dotar la casa de l’aire mediterrani que conté, aportant accents cromàtics i diferents textures obtenint una sofisticació natural i relaxada.

 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
Autor: Meritxell Ribé