The Room Papers

Inspira't amb les últimes tendències

Abans i després: Habitatge Bori i Fontestà | The Room Studio

abansdesprésInteriorisme

Abans i després: Habitatge Bori i Fontestà

03.07.2019

Projecte integral de Decoració en un habitatge de 190 m2 on s’obtenen àrees diàfanes, actualitzades i lluminoses. Es recuperen i ressalten els elements arquitectònics originals i s’ofereix un projecte decoratiu contemporani.

Es tracta d’una finca règia a la zona alta de Barcelona, on es porta a terme la reforma decorativa i d’estilisme recuperant estades i racons que passaven desapercebuts. Es dota cadascuna de les estades d’una gran personalitat i caràcter, guanyant en presència i calidesa.

Respecte al saló i menjador, el resultat ofereix una relació contínua entre les estances amb un enfocament eclèctic. Al saló destaca la gran xemeneia que omple de presència el racó de lectura, connectant de manera visual amb la resta de l’àrea.

S’inclou una il·luminació tècnica i decorativa adequada per a cada àrea i racó. S’integren els elements d’ornamentació de l’habitatge juntament amb el mobiliari i la seva distribució en totes les estances. S’escullen mobles de línies rectes que privilegien la continuïtat de les línies de visió ajudant a l’ampliació dels espais.

 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
Autor: Meritxell Ribé