Meritxell Ribé Modol, interiorista y decoradora en Barcelona, nació en Lleida el 1977, estudió en la Escuela Superior de Diseño Bau de Barcelona e inició su trayectoria profesional en diferentes estudios de interiorismo, decoradores y arquitectura de la ciudad. En 2005 crea su propio estudio de interiorismo y desde entonces ha proyectado diferentes proyectos tanto de vivienda privada como de espacios profesionales. Como interiorista y decoradores en Barcelona, a partir de un servicio individualizado para cada cliente se ofrece la posibilidad de contratar diferentes opciones: desde un asesoramiento de espacios, colores, iluminación o diseño de mobiliario hasta el desarrollo de un proyecto integral de interiorismo y dirección de obras. Su filosofía de trabajo incluye un trabajo en equipo de decoradores y una concepción del espacio desde una visión real de las necesidades de cada cliente creando espacios con una atmósfera c&acaute;lida y personalizada. Decoradores en Barcelona.

The Room Papers

Inspira't amb les últimes tendències

Abans i després: Àtic Rambla Catalunya | The Room Studio

àticdissenyreforma

Abans i després: Àtic Rambla Catalunya

24.04.2019

Projecte integral d’Interiorisme, Decoració i execució de 300 m2 al qual s’obtenen espais més amplis, lluminosos i oberts.

En aquesta zona cèntrica de Barcelona, els propietaris van voler optimitzar l’espai existent i obtenir una millor distribució de l’habitatge per crear àrees homogènies i fluïdes. La finca formada per dos hexàgons que es connecten en angle recte i una gran terrassa exterior fa que el projecte de distribució sigui la part més complexa.

Les diferents fustes naturals amb paviments hidràulics i la recuperació d’elements originals, afegeixen un toc eclèctic i actual a l’habitatge. El saló es caracteritza pels marbres i complements on ressalten els tocs daurats, creant un perfecte diàleg que juga amb l’àrea del menjador.

La cuina és una àrea important de la casa i un dels accessos a l’espectacular terrassa. S’hi va situar l’annex totalment tancat però amb transparència que dóna pas al menjador d’hivern. La cuina es troba oberta al menjador i se separa del saló per mitjà d’unes vitrines recuperades realitzades en fusta i amb vidre serigrafiat.

 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
Autor: Elena López Sevila